Logo Staal concept / design / productie

Logo's

In de loop der jaren hebben we logo's ontworpen voor de meest uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Beeldbewerking

Vrijwel elke foto is onbruikbaar zonder bewerking in Photoshop (sorry Paul). Van kleurcorrectie tot heftige modificatie.

Retrospectief

Sinds ons bestaan veranderde het internet in rap tempo. Onze websites eveneens. Staal door de jaren heen.

Casperson [op doek]

Schilderen is een andere passie van Eric. En dat gaat niet onverdienstelijk. Creativiteit zit kennelijk in de genen.

CONTACT

Nieuwe Stijl
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag

+31 (0)70 314 24 24
info@nieuwestijl.com
Grafisch ontwerp zit in onze genen. Dat klinkt als reclame en dat is het ook. Maar we roepen dit niet zonder reden. Grafisch ontwerpen of grafisch vormgeven - is een expertise die moeilijk aan te leren is. Goed, de achtergrond is er. We hebben de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten doorlopen en de Rietveld academie, maar dat hebben er meer gedaan. Wat onderscheidt de ene grafisch ontwerper van de andere grafisch ontwerper? Talent? Ervaring? We denken zelf dat het betrokkenheid is. Wij als grafisch ontwerper denken niet perse na over wat de opdrachtgever wil, maar over de vraag wie zijn klant of doelgroep is. Wat willen zij? Waar kijken ze naar? Wat valt op? Wat is voor hen belangrijk? Dat zijn de vragen die we als ontwerper stellen. Vormgeven is meer dan leuke plaatjes maken. Vormgeven is meer dan reclame maken.
Grafisch vormgeven is je verplaatsen in degene die de boodschap onder ogen krijgt. Dat is de doelgroep, dat is de essentie. En dat is hét belang van de opdrachtgever. Hoewel we onze collega ontwerpers niet willen afvallen, gaat menig grafisch ontwerpbureau hieraan voorbij. Veel ontwerpen worden gemaakt om de opdrachtgever tevreden te stellen. Hij of zij wilde iets met dit of dat. Het denken vanuit de klant geeft een andere perceptie van hoe het ontwerp er uiteindelijk uit zou kunnen zien. Dat het proces niet altijd vlekkeloos verloopt, daar zijn we niet bang voor. Het streven is om grafisch werk te leveren dat het doel dient waarvoor het in het leven geroepen is. Namelijk de juiste boodschap overbrengen. Een goed ontwerp bewijst zichzelf altijd. Belangrijker nog, een goed ontwerp betaalt zichzelf terug.